Ξεκίνησαν τα Κηρύγματα και οι Συνάξεις Νέων στην Ι. Μ. Αργολίδος (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2917 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ξεκίνησαν τα Κηρύγματα και οι Συνάξεις Νέων στην Ι. Μ. Αργολίδος (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε για φέτος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Αργολίδος Νεκτάριος τα εσπερινά κηρύγματα καθώς και τις  συνάξεις νέων στο Ναύπλιο και στο Αργος. Ο Μητροπολίτης στον κατάμεστο από πιστούς ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου καλωσόρισε τους πιστούς που προσήλθαν φέτος για να συμμετέχουν στα κηρύγματα που θα κάνει. Προηγήθηκε εσπερινός από τους Ιερείς π. Κωνσταντίνο Σέρρο και π. Δημήτριο Κρουσταλάκη. Τα κηρύγματα του μητροπολίτη θα γίνονται κάθε Σαββάτο  στις 5.30 μμ στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδος στο Ναύπλιο και κάθε Κυριακή στον Καθεδρικό Ιερό ναό Αγίου Πέτρου Άργους, στις 6 μμ  το απόγευμα.

Στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ξεκίνησε και την πρώτη σύναξη με τους Νέους για το 2016-2017 ο Μητροπολίτης Αργολίδος αναπτύσσοντας κάθε φορά κι από ένα επίκαιρο θέμα που τραβά το ενδιαφέρον των νέων .

Από την Κυριακή 16 Οκτωβρίου  και κάθε Κυριακή, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα της Δημοτικής και νεανικής βιβλιοθήκης του Δήμου Άργους – Μυκηνών , στο πάρκο «Μπόνη» στο Αργος θα ξεκινήσουν και οι συνάξεις νέων.

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment