Σε αγώνα μπάσκετ των εργαζομένων της Ι.Α.Α. βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών (ΦΩΤΟ)
Άρχων (18455 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Σε αγώνα μπάσκετ των εργαζομένων της Ι.Α.Α. βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών (ΦΩΤΟ)

Σε ερασιτεχνικό αγώνα καλαθοσφαίρισης, στον οποίο συμμετέχουν εργαζόμενοι διάφορων φορέων και εταιρειών, παρευρέθηκε χθες το βράδυ ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος, χωρίς να το έχει προγραμματίσει, βρέθηκε χθες στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης στην περιοχή του Παπάγου, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την αντίστοιχη ομάδα της εταιρείας CocaCola – 3Ε, στο πλαίσιο του εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Αθηνών, ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης».

Ο Μακαριώτατος παρακολούθησε από την εξέδρα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον αγώνα κάνοντας και εύστοχα σχόλια για την εξέλιξή του. Στο ημίχρονο σύσσωμες και οι δύο ομάδες ανέβηκαν στην εξέδρα για να ζητήσουν οι παίκτες την ευχή του, να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες και να φωτογραφηθούν όλοι μαζί.

Ο Μακαριώτατος για άλλη μια φορά απέδειξε ότι αγαπά τον αθλητισμό, την νεότητα, και επιδιώκει να αποκτά δική του αντίληψη αναφορικά με τις δράσεις και πρωτοβουλίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Τα μέλη της ομάδας Καλαθοσφαίρισης εργάζονται και ανήκουν στο ανθρώπινο δυναμικό που απασχολεί η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στον ελεύθερο χρόνο τους αγωνίζονται στο πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα της. Ο Μακαριώτατος τους συνεχάρη όλους και εξέφρασε την ευαρέσκεια του για το ζήλο τους στην εκτέλεση των καθηκόντων τους και την αγάπη τους προς τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα.

ecclesia.gr

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment