Το 3ο Σεμινάριο των Κατηχητών στην Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2917 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Το 3ο Σεμινάριο των Κατηχητών στην Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Κείμενο: Βασιλικής Γιαννουσά

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Σεμινάριο Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας,την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, στα πλαίσια των επιμορφωτικών σεμιναρίων, που διοργανώνει η Ιερά μας Μητρόπολη για τους Κατηχητές αλλά και για όσους ασκούν εκπαιδευτικό και κοινωνικό λειτούργημα.

Προσκεκλημένος ομιλητής στο 3ο Σεμινάριο των Κατηχητών ήταν ο συμπατριώτης μας Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ. Το θέμα που ανέπτυξε και παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον οι Κατηχητές μας ήταν: «Η πάλη της προσευχής».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ για την αποδοχή της προσκλήσεως να βρεθεί αυθημερόν κοντά μας και να είναι ομιλητής στο 3ο Σεμινάριο των Κατηχητών, αλλά και για την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του, που συνεπήρε, ενθουσίασε και συγκίνησε όλους.

Ευχαρίστησε επίσης και τους Κατηχητές για την αθρόα προσέλευσή τους, στο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Ιερά μας Μητρόπολη.

Ακολούθησε μπουφές και πολλές ευχές για καλό Τριώδιο και καλή Σαρακοστή.

 

Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment