Αρχομένης της Μεγάλης Τεσσαρακοστής (ΦΩΤΟ)
Κοινοποιήστε

Αρχομένης της Μεγάλης Τεσσαρακοστής (ΦΩΤΟ)

Αρχομένης της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός:

• Το απόγευμα της Κυριακής της Τυρινής χοροστάτησε στην ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού και μίλησε επίκαιρα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας Διδυμοτείχου. Στο τέλος ανέγνωσε την συγχωρητική ευχή και μαζί με το ιερατείο εδέχθη τη συγγνώμη των πιστών.

• Την Καθαρά Δευτέρα το απόγευμα παρακολούθησε την ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Δαδιάς – Σουφλίου.

• Την Τρίτη της Α΄ Εβδομάδος των Νηστειών, το εσπέρας προέστη της ακολουθίας του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Δημητρίου Λαγού.

•Την επομένη, Τετάρτη της Α’ Εβδομάδος των Νηστειών, ο Σεβασμιώτατος το πρωΐ ιερούργησε τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγ. Αναργύρων του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και το απόγευμα προέστη της ακολουθίας του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Μάνδρας.

• Την Πέμπτη της Α΄ Εβδομάδος των Νηστειών το απόγευμα προέστη της ακολουθίας του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Ρηγίου.

 

I. M. Διδυμοτείχου

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment