Λήξη Ά Κατασκηνωτικής περιόδου της Ι. Μητροπόλεως Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)
Άρχων (16396 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Λήξη Ά Κατασκηνωτικής περιόδου της Ι. Μητροπόλεως Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)

Πλημμύρισε με χαρούμενα τραγούδια, θεατρικά και πνευματικά μηνύματα αλλά προπάντων με αγνές παιδικές φωνές, η Κατασκήνωση της Μητροπόλεως Κυδωνίας ”ο Άγιος Παύλος” στην εκδήλωση της εορτής λήξης της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου.

Τα φετινό θέμα που επέλεξαν τα στελέχη των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως Κυδωνίας είναι το ” ίνα πάντες εν ώσιν”.

Την εκδήλωση που χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας  κ.κ. Δαμασκηνός αναφέρθηκε στο φετινό θέμα, το οποίο περικλείει  την ενότητα και την ελευθερία,  με την οποία όλα τα χαρίσματα του ανθρώπου προσφέρονται σε ποικιλία, για όλους ως διακονία και δόξα του Θεού και του ανθρώπου, σαν να είναι όλοι ένα σώμα με κεφαλή τον Χριστό….

Παράλληλα συνεχάρη  τα παιδιά, την αρχηγό κ. Έλενα Παπαδάκη που για 10 ολόκληρα χρόνια διακονεί στην κατασκήνωση, την κ. Χριστίνα την υπαρχηγό η οποία είναι και συγγραφεύς παιδικών βιβλίων,  όλα τα στελέχη που εθελοντικά εργάστηκαν σε αυτήν την κατασκηνωτική περίοδο για την ζωντάνια και την αληθινή έκφραση που είχαν, καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις παιδικές κατασκηνώσεις του Αγίου Παύλου και στέλνουν τα παιδιά τους, που με την βοήθεια του Θεού και την αγάπη όλων, πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος, στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο ο οποίος παρέδωσε σε όλους εμάς αυτόν το παράδεισο τον οποίο όλοι εμείς χαιρόμαστε, και ο οποίος δεν μπόρεσε να βρίσκεται σήμερα κοντά μας γιατί έχει  την εορτή της κατασκήνωσης στο Ηράκλειο στην Αρχιεπισκοπή.  Επίσης ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε  τους πατέρες που διακονούν, την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής Γερόντισσα Θεοξένη,  τους συνεργάτες των γραφείων της Μητροπόλεως, τον  μάγειρα  της κατασκήνωσης,  καθώς και  όλους εκείνους που καθημερινώς διακονούν φανερώς και αφανώς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Ι. Μ. Κυδωνίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment