Εκδρομή της Ι. Μητρόπολης Καλαμαριάς στην Πιερία (ΦΩΤΟ)
Άρχων (16289 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Εκδρομή της Ι. Μητρόπολης Καλαμαριάς στην Πιερία (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ομάδα 60 νέων, αποτελούμενη από νέους και χορωδούς του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στην Πιερία.

Το πρωί οι νέοι εκκλησιάστηκαν στη Β΄ Θ. Λειτουργία, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Κατερίνης, όπου τους υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

Στη συνέχεια, οι νέοι μετέβησαν στην Άνω Μηλιά, όπου προσκύνησαν στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού, όπου και το δένδρο με τον Σταυρό που έπηξε στα κλαδιά του ο Άγιος. Εκεί ξεναγήθηκαν και βάδισαν στο πανέμορφο μονοπάτι που σώζεται μέχρι σήμερα.

Το μεσημέρι αφίχθη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος στο συγκρότημα των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων. Εκεί όλοι μαζί προσκύνησαν στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, ενώ στη συνέχεια παρετέθη γεύμα.

Κατά το γεύμα και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ακολούθησε πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας και επικοινωνίας με στελέχη του Γραφείου Νεότητας της οικείας Ιεράς Μητροπόλεως.

Το πρόγραμμα της ημερήσιας εκδρομής των νέων ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Κολινδρού.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες, οι υπεύθυνοι κληρικοί αλλά και τα στελέχη των Γραφείων Νεότητας εκδήλωσαν ζωηρό ενδιαφέρον συνεργασίας και περαιτέρω επικοινωνίας με την ανταλλαγή επισκέψεων και τη συνδιοργάνωση κοινών δράσεων.

Ι. Μ. Κίτρους

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment