Επίσημη έναρξη του νέου Δικαστικού έτους στο Βόλο (ΦΩΤΟ)
Άρχων (16348 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Επίσημη έναρξη του νέου Δικαστικού έτους στο Βόλο (ΦΩΤΟ)

Την ακολουθία του Αγιασμού του νέου Δικαστικού έτους, τέλεσε σήμερα (18/9) ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, παρουσία εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Δικαστικών και Εισαγγελικών Αρχών της πόλεως, του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου καθώς επίσης και των Δικαστικών Υπαλλήλων.

Στην σύντομη προσλαλιά του ο  Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος έκανε λόγο για  τον τεράστιο αγώνα που καταβάλλει ο δικαστικός κόσμος, για να κρατήσει ψηλά τον θεσμό της δικαιοσύνης και να φέρει εις πέρας τον μεγάλο όγκο εργασίας. Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και υγεία τονίζοντας ότι «ο λαός σας εμπιστεύεται και αναμένει από εσάς τον λόγο της δικαιοσύνης που είναι ο λόγος της αλήθειας». Μάλιστα ευχήθηκε να είναι καλά για να τελέσει τα εγκαίνια του νέου Δικαστικού Μεγάρου.

Χαιρετισμούς  απηυθύναν η πρόεδρος των Δικαστικών υπαλλήλων κ.Ιωάννα Παπαδημητρίου , η νέα Πρόεδρος του Πρωτοδικείου κ. Άννα Ρήγα, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας κ.Ιωάννα Καντά, ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικό Συλλόγου Θεσσαλίας Ιωαν. Κόνσουλας  και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Λαζ. Γαϊτάνης.

I. Μ. Δημητριάδος

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment