Ιερέας ζητά να εξαιρεθεί το παιδί του από τα Θρησκευτικά (ΒΙΝΤΕΟ)
Άρχων (16336 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ιερέας ζητά να εξαιρεθεί το παιδί του από τα Θρησκευτικά (ΒΙΝΤΕΟ)

“Είναι μερικές ενότητες οι οποίες δε με ενδιαφέρουν [να διδαχθεί το παιδί μου] […] οι ενότητες οι οποίες μιλούν για το Ισλάμ, για τον Μωάμεθ, η ενότητα που μιλάει για το βάπτισμα και το χρίσμα των Καθολικών, αυτές οι ενότητες – δε με απασχολούν.

Ένα παιδάκι τετάρτη δημοτικού, 9 χρονών, μπορεί να έχει άποψη και να καταλάβει ποιό είναι το σωστό και πιο είναι το ΛΑΘΟΣ; Για παράδειγμα: η θρησκεία η δική μας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι η ΑΛΗΘΙΝΗ θρησκεία, δεν είναι ψέμματα αυτό. Είναι η αληθινή θρησκεία, οι άλλες δεν υπάρχουν είναι ψεύτικες. […] Η μόνη αληθινή θρησκεία είναι της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.”
Όλα τα τσιράκια της νέας εποχής έβγαλαν όλο το μένος τους κατά του Ορθοδόξου ιερέως με ερωτήσεις όπως:
“Εάν εγώ αποφάσιζα ότι ο γιος μου δεν είναι καλός στα μαθηματικά και ήθελα να πάω στο διευθυντή του σχολείου του και να του πω <<Θέλω να εξαιρεθεί το παιδί μου από κάποια κεφάλαια των μαθηματικών>>…”
“Εσείς δηλαδή, π.Αθανάσιε, φοβάσται μήπως διαβάζοντας το παιδί σας – μαθαίνοντας για το Ισλάμ – φοβάστε μήπως γίνει μουσουλμάνος;”
Δεν άκουσα όμως ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς τους δήθεν δημοσιογράφους να κάνουν την αντίστοιχη ερώτηση σε αυτούς που τόσα χρόνια είναι μουσουλμάνοι και παίρνει το παιδί τους απαλλαγή! Εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα και είναι επαινετή η απαλλαγή για να μη θιγεί η θρησκευτικότητα των μουσουλμάνων. Τώρα που το μάθημα έγινε διαθρησκειακό και διαφημίζει από τις πρώτες σελίδες των βιβλίων τους ψευδοπροφήτες των διαφόρων θρησκειών, τη ψευδοσύνοδο της Κρήτης και τις κουρελούδες του διαβόλου (κατά τον Όσιο Παΐσιο) τις συμπροσευχές ορθοδόξων και πάσης φύσεως αιρετικό, το μάθημα είναι υποχρεωτικό για τους Ορθοδόξους!

katanixis.gr

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment