Δωρεά της Ι. Μ. Κορίνθου στο Μουσικό Σχολείο Κορίνθου (ΦΩΤΟ)
Άρχων (13014 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Δωρεά της Ι. Μ. Κορίνθου στο Μουσικό Σχολείο Κορίνθου (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018, η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου κ. Ειρήνη Καραπατά, Καθηγήτρια Μουσικής, συνοδευόμενηυπό των Αιδεσ. π. Δημήτριο Παπαδάκη, Καθηγητή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής και Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής, κ. Αγγελική Παπαδοπούλου, Θεολόγο και κ. Ζαχαρία Γιαννακά, Φιλόλογο,για να παραλάβουν μουσικά όργανα και εξοπλισμό κατόπιν σχετικής αιτήσεώς τους στον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο. Ο σεπτός Ποιμενάρχης  αφουγκραζόμενος τις ανάγκες του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου και ενόψει της εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας και των Γραμμάτων, η οποία για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο μεθοδεύεται σταδιακά να εκλείψει, προσέφερε τρεις (3) Ταμπουράδες (παραδοσιακά μουσικά έγχορδα όργανα), ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και έναν προτζέκτορα (προβολέα ήχου και εικόνας) για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Σχολείου της πόλεως.

Κατά την διάρκεια της παραμονής των καθηγητών στα Γραφεία συζητήθηκαν, σε πολύ ευχάριστο κλίμα, θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των μαθητών, καθώς και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, Καθηγητές και Μαθητές, στην σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία και τα προγράμματά της.

Η Διευθύντρια και οι Καθηγητές του Σχολείου ευχαρίστησαν θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την δωρεά και τα φιλόμουσα και φιλεκπαιδευτικά αισθήματα του και εξήραν το ομολογουμένως άξιο αναφοράς Ποιμαντικό και Κοινωνικό έργο της Ι. Μητροπόλεώς μαςκαι τις υγιείς παρεμβάσεις της στο Εκπαιδευτικό «γίγνεσθαι».

Ι. Μ. Κορίνθου

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment