Ο Μητροπολίτης Σιατίστης στον Β΄ Κατανυκτικό Εσπερινό στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Σιατίστης στον Β΄ Κατανυκτικό Εσπερινό στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2018, στον Ενοριακό Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδος πραγματοποιήθηκε η ακολουθία του δευτέρου Κατανυκτικού Εσπερινού.
Στην ιερά Ακολουθία, κατά την οποία έψαλλαν θαυμάσια Χοροί ιεροψαλτών, υπό την διεύθυνση των κ. Σπυρίδωνος Σιμιτζή και κ. Δήμου Τσίμπου, χοροστάτησε, ως επίσημος προσκεκλημένος, ο εκ Χαλκίδος καταγόμενος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, με την παρουσία και του Σεβασμιωτάτου, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
Ο Σεβασμιώτατος άγιος Σιατίστης κήρυξε και τον θείο λόγο προς τους πιστούς, αναφερθείς στην ευχή του Αγίου Εφραίμ του Σύρου «κύριε και Δέσποτα της ζωής μου» και κατένυξε τις καρδιές του ευσεβούς ακροατηρίου, το οποίο γέμισε τον Ιερό Ναό και συμμετείχε στην Ακολουθία.
 
Πριν την Απόλυση, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την παρουσία του τον Σεβασμιώτατο εκλεκτό ομιλητή και ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους και συμμετέχοντες στην κοινή λατρεία, που αγκαλιάζουν με την ζωηρή τους παρουσία όλες τις ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment