Παράκληση στον Πύργο για τους εξεταζομένους μαθητές (ΦΩΤΟ)
Κοινοποιήστε

Παράκληση στον Πύργο για τους εξεταζομένους μαθητές (ΦΩΤΟ)

Ιερά Παράκληση υπέρ επιτυχίας και αριστεύσεως των διαγωνιζομένων σπουδαστών και σπουδαστριών, που αρχίζουν τον καλό αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων και θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους, εαυτό καταθέτοντας τις εγκύκλιες γνώσεις τους, τέλεσε στο κατάμεστο από μαθητές και γονείς, Ιστορικό Παρεκκλήσιο του Πολιούχου του Πύργου, Ιερομάρτυρος Αγίου Χαραλάμπους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός, το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουνίου 2018, πλαισιούμενος από τους Αιδεσιμοτάτους π. Χαράλαμπο Αθανασόπουλο και π. Βασίλειο Λαγκαδινό.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κατά την διάρκεια της Ιεράς Παρακλήσεως την οποία έχει ειδικά συγγράψει ο Άρχων Υμνογράφος της Εκκλησίας κ. Χαράλαμπος Μπούσιας, απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης και επίκαιρες εποικοδομητικές παραινέσεις στα παιδιά και τους οικείους τους, που προσήλθαν αθρόα στο Ιερό Παρεκκλήσιο.
Στο τέλος πρόσφερε σε όλους ως ευλογία Σταυρουδάκια, καθώς επίσης και διάφορα ενημερωτικά έντυπα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ευχόμενος θάρρος, αισιοδοξία, δύναμη και πίστη στον Τριαδικό Θεό, προκειμένου να πετύχουν τους υψηλούς και ευγενείς στόχους που οραματίζονται με την εισαγωγή τους, στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της πατρίδας μας.

Πρεσβ. Νικόλαος Κατσηδήμας

Εκτύπωση