Με νεοεισαχθέντες φοιτητές συναντήθηκε ο ΜητροπολίτηςΘεσσαλιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, συναντήθηκε με τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας,  της Αρχιερατικής Περιφερείας Φαρσάλων, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας, συναντήθηκε με τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, της περιοχής του Νομού Καρδίτσης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σεπτού Ποιμενάρχου τους οι νεοεισαχθέντες του Νομού  στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, συναναστράφηκαν μαζί του ανταλλάσσοντας απόψεις και σκέψεις. Τους προέτρεψε να αποκτήσουν όσες περισσότερες γνώσεις μπορούν και θα τους προσφερθούν, ώστε να τις έχουν εφόδιο στην ζωή τους. Τους τόνισε να μην ξεχνούν τον Χριστό και την εκκλησία Του και τους υπενθύμισε ότι η τοπική Εκκλησία θα βρίσκεται στο πλευρό τους. Τέλος, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και το Συμβούλιο του Γραφείου Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως για την διοργάνωση αυτών των συναντήσεων.

 

 

 

 

Ι. Μ. ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΟΣ

Διαβάστε ακόμα