Εκδήλωση για την πίστη και το χριστιανικό ήθος των αγωνιστών του ΄21 στο Ναύπλιο

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων  και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., πραγματοποίησαν εκδήλωση την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, με ομιλητή τον Καθηγητή κ. Τάσο Χατζηαναστασίου, με θέμα: «Η πίστη και το χριστιανικό ήθος των αγωνιστών του ΄21».Στην εκδήλωση συμμετείχε, το Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα Χορωδίας Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και το γυναικείο φωνητικό σύνολο «ΣΥΜΦΩΝΙΑ», υπό την Δ/νση του μαέστρου κ. Θεοδόση Αντωνιάδη .Την εκδήλωση προλόγισε η κα Δήμητρα Κουμπαρέλου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ Ναυπλίου και ο Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, επέδωσε τιμητική πλακέτα στους κ. κ. Απόστολο Μπότσο, Παρασκευά Αυγουστόπουλο και Παναγιώτη Γεωργή.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το ΣΥΣΣΙΤΙΟ του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.

Στην εκδήλωση παρευβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημητρης Κωστούρος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ιωάννης Μαντζούνης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αντώνης Λυμπέρης, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Βασίλειος Πολυδωρας, η πολιτευτής της Ν.Δ. στην Αργολίδα Ελένη Παναγιωτοπούλου κα.

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin