Στον Μητροπολίτη Βεροίας ο Μητροπολίτης Margveti του Πατριαρχείου Γεωργίας

Την Πέμπτη 1 Ιουλίου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Margveti και Ubisa κ. Μελχισεδέκ, του Πατριαρχείου Γεωργίας.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο κ. Γκότσα Μπαρνόβι, Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Sulkhan-Saba Orbeliani University της Τυφλίδας της Γεωργίας, ο κ. Ανδρέας Ζαχαρίου, Αν. Καθηγητής της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστήμων Sulkhan-Saba Orbeliani University της Τυφλίδας της Γεωργίας καθώς και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Θεοτόκου Καλλίπετρας Αρχιμ. Παλαμάς  Κυριλλίδης. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Margveti και Ubisa κ. Μελχισεδέκ και οι Ελλογιμώτατοι Καθηγητές βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Ιερά Μητρόπολη μας για να συμμετάσχουν και να ομιλήσουν στο «Διεθνές Ερευνητικό Συνέδριο για τη Φιλοσοφία και τη Θεολογία του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά» που θα λάβει χώρα στην Ιερά Μονή Θεοτόκου Καλλίπετρας στη Βέροια το τριήμερο 2, 3 και 4 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμα