Σύσκεψη φορέων για τα “ΙΖ΄ Κορίνθου Παύλεια 2023”

Ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων, για τα «ΙΖ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2023»,πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Κατά την διάρκεια της συσκέψεως, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία και καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Διονυσίου, παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως μας Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου,εκπροσώπων όλων των Πολιτικών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών και υπολοίπων Φορέων της πόλεως Κορίνθου, καθώς και Ιερέων και Ιεροψαλτών του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου Κορίνθου και των Εφημερίων της Αρχαίας Κορίνθου συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα πραγματοποιηθούν καλύτερα οι προγραμματισμένες Λειτουργικές και Εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου μας και Αποστόλου των Εθνών Παύλου.

Ο Σεβασμιώτατος,πέραν των τεχνικών και λειτουργικών ζητημάτων, που αναλύθηκαν, αναφέρθηκε και στην διεξαγωγή του Παγκορινθιακού Προσκυνήματος στον Ι. Ναό Ευαγγελιστρίας και στα λοιπά Σεβάσματα της Ιεράς Νήσου Τήνου, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Ιουλίου 2023.

Ολοκληρώνοντας, ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους των Φορέων δίδοντας τους, ως ευλογία,την β΄ έκδοση του Βιβλίου: «Παύλου ¨σφραγίς¨ Η Κορίνθου Εκκλησία στον Χρόνο», το οποίο εξέδωσε η Ι. Μητρόπολή μας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου και θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση την προσεχή Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023, ώρα 19:30, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα της Ι. Μητροπόλεως μας.

Διαβάστε ακόμα