Το νέο βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως Αργολίδος “Επιστροφή” στο Άργος

 Μετά τη μεγάλη επιτυχία λειτουργίας του βιβλιοπωλείου της μητροπόλεως Αργολίδας στην πόλη του Ναυπλίου , ο Μητροπολίτης Νεκτάριος εγκαινίασε το νέο βιβλιοπωλείο στο Αργος την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023.

Το νέο εκκλησιαστικό βιβλιοπωλείο “Επιστροφή” της Μητροπόλεως Αργολίδος  στην πόλη του Άργους  θα λειτουργεί καθημερινά  σε χώρο  λειτουργικό  προσβάσιμο , στο κέντρο της ι πόλης του Άργους  στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 5 κοντά στην πλατεία του Αγίου Πέτρου

Το εκκλησιαστικό βιβλιοπωλείο περιμένει τους φίλους του βιβλίου, της πόλης και όχι μόνο για να το γνωρίσουν από κοντά. 

Στο βιβλιοπωλείο θα βρει ο αναγνώστης εκτός των πολλών τίτλων και όλες τις εκδόσεις του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. 

Τα εγκαίνια και ο αγιασμός έγιναν από τον Μητροπολίτη Αργολίδος και τον πρόεδρο του ΙΣΚΕ πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Σελλή σε κλίμα πανηγυρικό.

 Η αγάπη του Δεσπότη Αργολίδος για τα βιβλία αλλά και το ταλέντο που τον διακρίνει για την συγγραφή, τον έχουν οδηγήσει στη έκδοση πάρα πολλών βιβλίων. 

Προηγήθηκε η ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος του Αγίου Πέτρου και ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδος με θέμα: «Ταξιδεύοντας με το βιβλίο» στον καθεδρικό ιερό ναό του Αγίου Πέτρου επισκόπου και πολιούχου του Άργους.

Διαβάστε ακόμα