Ξεκίνησαν οι πνευματικές συναντήσεις στην Ι. Μ. Αργολίδος (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησαν για πρώτη φορά οι πνευματικές συναντήσεις  από τον Ενοριακό `Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο πανέμορφο ορεινό χωριό του Μαλαντρενίου  στην Αργολίδα.

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017  πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με ομιλητή τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο, ο  οποίος μίλησε στην κατάμεστη εκκλησία από κόσμο και κυρίως παιδιά για  τον Άγιο Παίσιο.

Προηγήθηκε εσπερινός και  Ιερά Παράκληση στην Ύπεραγία Θεοτόκο  και κατόπιν η  πρώτη ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος. Οι συναντήσεις θα είναι μηνιαίες  με ομιλίες πνευματικού και ποιμαντικού περιεχομένου στον Ενοριακό `Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, προς πνευματική ανύψωση και ωφέλεια των κατοίκων της ενορίας και των γύρω περιοχών.

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Διαβάστε ακόμα