Ευχέλαια τέλεσε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως σε Νοσοκομεία (ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου σε δύο μεγάλα Νοσοκομεία της μητροπολιτικής του περιφέρειας, με την ευκαιρία της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Συγκεκριμένα, τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του Ιατρού εντός του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως.

Ο Σεβασμιώτατος στο χαιρετισμό του προς τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Ταξίαρχο Μιχαήλ Ιωσηφίδη, τους υποδιευθυντές, την διευθύνουσα, τον εκπρόσωπο του Σωματάρχη του Γ’ Σώματος Στρατού, τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρο των Δημάρχων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, τους απόστρατους διευθυντές και αξιωματικούς, τους ιατρούς, νοσηλευτές και το προσωπικό που παρακολούθησαν το Ιερό Ευχέλαιο, επεσήμανε την τεράστια προσπάθεια του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για την ανακούφιση των ασθενών και ευχήθηκε σε όλους Καλή Ανάσταση.

Αμέσως μετά τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Γενικό Νοσοκομείο  «Γ. Παπανικολάου» στην Εξοχή Θεσσαλονίκης.

Ο Σεβασμιώτατος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σημασία του μυστηρίου του Ευχελαίου και στη γιγαντιαία προσπάθεια της διοίκησης, των ιατρών, των νοσηλευτών και του προσωπικού για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των ασθενών ενώ ευχήθηκε σε όλους Καλή Ανάσταση. Το Ιερό Ευχέλαιο παρακολούθησαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης,ο υποδιοικητής, ιατροί, νοσηλευτές, το προσωπικό, ασθενείς και πλήθος κόσμου.

 

Ι. Μ. Νεαπόλεως

Διαβάστε ακόμα