Προσφορά Αγάπης από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Του Επαμεινώνδα Μανδρώνη

Την πόλη της Τρίπολης επισκέφθηκε αργά το απόγευμα, ο Μακαριώτατος  Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, προερχόμενος από το Γύθειο, όπου έλαβε μέρος στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Μάνης.

Ο Μακαριώτατος συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο και τον Πρωτοσύγκελλο της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών, επισκέφθηκε το Κέντρο Φιλανθρωπίας “Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού”  της Μητροπόλεως Μαντινείας, όπου και ενημερώθηκε για το κοινωνικό έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Μαντινείας, ο Επίσκοπος Θεσπιών και ο Γενικός Διευθυντής  της “ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ” της Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Κωστής Δήμτσας παρέδωσαν δέματα αγάπης στις ενορίες της Μητροπόλεως, προκειμένου να διανεμηθούν στους ενδεείς αδελφούς.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δίνοντας την ευχή του για την διανομή εξέφρασε για άλλη μια φορά τον θαυμασμό του για την πόλη της Τρίπολης και τους κατοίκους της.

Τέλος, ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε την έκθεση του περιοδικού της Μητροπόλεως Μαντινείας “Αλιεύς”, όπου και ξεναγήθηκε από τον οικείο Μητροπολίτη.

ARXON.GR

Διαβάστε ακόμα