Στον Μητροπολίτη Κορίνθου ο Συντονιστής Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018, ο Υποστράτηγος Π.Σ., κ. Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, Συντονιστής Επιχειρήσεων Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων με τριμελή συνοδεία υψηλόβαθμων Αξιωματικών, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο σεπτός Ποιμενάρχης μας και ο κ. Υποστράτηγος αντάλλαξαν δημιουργικά και σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα απόψεις και σκέψεις τόσο για υπηρεσιακά θέματα τα αφορώντα στο δύσκολο έργο, που έχουν να επιτελέσουν, όσο και για την «σκληρή» τρέχουσα επικαιρότητα της Πατρίδος μας, που φοβίζει και προβληματίζει κάθε υγιώς σκεπτόμενο Έλληνα.

Ο Μητροπολίτης  ευχαρίστησε τον κ. Υποστράτηγο και τους υψηλούς επιτελείς του για την ευγενική επίσκεψή τους δίδοντας τους ως συμβολικό και αναμνηστικό δώρο την εικόνα του Αποστόλου Παύλου, για να τους σκεπάζει και να τους ενδυναμώνει  στην επιτέλεση με χρηστότητα και ζήλο των σπουδαίων και δύσκολων καθηκόντων τους προς εξυπηρέτηση του Λαού μας.

 

Ι. Μ. Κορίνθου

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin