Ανάσταση στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στη Λιβαδειά (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου 7 Απριλίου ε.έ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος τέλεσε την ακολουθία της Αναστάσεως στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λιβαδειά μαζί με τους συνανθρώπους μας που διαβιούν στο Θεραπευτήριο, με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την διευθύντρια, τους εργαζομένους και εθελοντές στο έργο του Θεραπευτηρίου, καθώς και τους συγγενείς των διαβιούντων με τις οικογένειές τους.

Ο Σεβασμιώτατος, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, είχε την ευκαιρία να φέρει το μήνυμα της Αναστάσεως του Θεανθρώπου στους διαβιούντες στο Θεραπευτήριο που βιώνουν τον πόνο, τιμώντας τους ταυτόχρονα για την προσφορά τους και δείχνοντάς τους ότι δεν τους ξεχνάμε. Επίσης, οι διαβιούντες στο Θεραπευτήριο είχαν την ευκαιρία να εορτάσουν την Ανάσταση μαζί με τους συγγενείς τους, οι οποίοι παρευρέθηκαν με τις οικογένειές τους. Αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν συγκινητική η παρουσία πολλών μικρών παιδιών.

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε προσωπικά σε όλους το Άγιο Φως, ευχήθηκε Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά και μοίρασε κόκκινα αυγά και κουλούρια, σε όλους τους διαβιούντες στο Θεραπευτήριο και σε όλους τους παρευρισκομένους

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος πέρασε από όλους τους θαλάμους και ευχήθηκε στους κατακοίτους και σε όσους έχουν κινητικά προβλήματα.

Ι. Μ. Θηβών

Διαβάστε ακόμα