Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος Ζωοδόχου Πηγής στην Καλογραίζα (ΦΩΤΟ)

Χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σαλώνων κ. Αντωνίου τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και η Λιτάνευση της Ιέράς Εικόνος της Ζωοδόχου Πηγής στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζης Νέας Ιωνίας.

Ιερείς απο την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας  και από γειτονικές Μητροπόλεις, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας και δημοτικοί σύμβουλοι,  πλήθος ευσεβών προσκυνητών καθώς  και τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων της ενορίας  με τη συνοδεία Φιλαρμονικής λιτάνευσαν την Ιερα Εικόνα της  Ζωοδόχου Πηγής στη συνοικία της Καλογραίζας.

Με έκδηλη ευλάβεια υπεδέχθησαν οι ενορίτες την Ιερά Εικόνα στις οικίες τους αποδίδοντας τον μύχιο σεβασμό τους στο πρόσωπο της Παναγίας. Ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ για την κανονική άδεια που παρέσχε για την συμμετοχή του στην Ιερά Πανήγυρη, ενώ ο Προιστάμενος του Ιερού Ναού  ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στη διεξαγωγή της Ιεράς Πανηγύρεως, ευχόμενος τη σκέπη της Κυρίας Θεοτόκου προς πάντας.

Φωτογραφίες: Πέτρος Αμπατζόγλου

Διαβάστε ακόμα