Ο πατήρ Θεόδωρος νικητής στον φιλανθρωπικό αγώνα Νο Finish Line (ΦΩΤΟ)

Ο πατήρ Θεόδωρος, ένας απίστευτος δρομέας από τις Αμπελιές Γιαννιτσών ήταν ο μεγάλος νικητής του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα Νο Finish Line που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο νικητής Θεόδωρος Περπερίδης έκανε 430 χιλιόμετρα τρέχοντας σχεδόν ασταμάτητα επί 90 ώρες και φορώντας συνεχώς τα ράσα του! Ο τερματισμός του ήταν συγκλονιστικός καθώς μαζί με τους υπόλοιπους δρομείς και κρατώντας μία ελληνική σημαία που έγραφε: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», απέσπασε το χειροκρότημα όλων.

Ο πατήρ Θεόδωρος συνέβαλε και αυτός με όλες τις δυνάμεις του, στην κατάρριψη ενός απίστευτου ρεκόρ καθώς οι σχεδόν 10.000 δρομείς που συμμετείχαν στο No Finish Line, κάλυψαν 95.295 χιλιόμετρα προσφέροντας στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», το απίστευτο ποσό των 47.647,5 ευρώ, αριθμός που είναι ρεκόρ για δωρεά από αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα. Ο αγώνας ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και για κάθε ένα χιλιόμετρο, θα πάνε 50 λεπτά στο Μαζί για το Παιδί, με τις απονομές να τις κάνουν οι εκπρόσωποι των δύο Μεγάλων Χορηγών, της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Sportingbet.

Ο εκπρόσωπος της Sportingbet Γιάννης Καποδίστριας δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, ζήσαμε πέντε καταπληκτικές ημέρες. Αυτές οι ημέρες ήταν απρόσμενα ιδιαίτερες, γιατί όσοι τρέξαμε είχαμε δίπλα μας τον πατέρα Θεόδωρο που ήταν ένα παράδειγμα για όλους μας πολύ συγκινητικό. Μας προέτρεπε να τρέξουμε παραπάνω. Δεν τον ήξερα αλλά τον τώρα τον γνώρισα προσωπικά, τον θαύμαζα όλες αυτές τις ημέρες, όπως και όλοι που τρέξαμε δίπλα του. Ολοι οι νικητές ήταν εξαιρετικοί, όπως και ο Γιάννης και η Σοφία μαζί με τους υπόλοιπους από τη διοργάνωση που έκαναν αυτόν τον αγώνα με τόσο μεγάλη επιτυχία και κάτι που θα θυμόμαστε όλοι μας για πολύ καιρό. Ευχαριστώ πολύ και θα είμαστε εδώ και του χρόνου!»

gazzetta.gr

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin