Εκδήλωση για τον Αυτισμό στην Ι. Μητρόπολη Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαϊου 2018, στο Κέντρο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, μια πολυδιάστατη εκδήλωση με θέμα «Αυτισμός: Παιδιά του θεού μας».

Η εκδήλωση ετέθη υπό την αιγίδα του Σεβ. Μητοπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και περιελάμβανε εισηγήσεις ειδικών επιστημόνων γύρω από το θέμα, μηνύματα γονέων και παιδιών.

Στην εκδήλωση αναφέρθηκαν στο θέμα, η Κοινωνική Λειτουργός του Ασύλου Ανιάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας κ. Κων/να Κανελλοπούλου, η Παιδοψυχίατροος κ. Χριστίνα Καρκατζούλη, η Εργοθεραπεύτρια του Κέντρου Ημέρας παιδιών & εφήβων με αυτισμό Ν. Μεσσηνίας κ. Μαρία Κενσαλή και οι γονείς παιδιών με αυτισμό κ. Μαρία Κασαμπαλάκου, κ. Μαρία Λευτάκη και κ. Γεώργιος Ζαννιδάκης.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ενώ η ερμηνεύτρια κ. Αθηνά Χιώτη έδωσε το δικό της μήνυμα μέσα από την υμνολογία της Εκκλησίας μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με το μήνυμα ενότητας και ελπίδας που προσέφερε  ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, προτείνοντας σε όλους τους φορείς να συνεργαστούν γύρω από το θέμα αυτό.

 

Ι. Μ. Μεσσηνίας

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin