Ιερά Παννυχίδα για την Απόδοση της Αναστάσεως στην Κόρινθο (ΦΩΤΟ)

Με την ευκαιρία της αποδόσεως της Εορτής του Πάσχα ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος τέλεσε Ι. Παννυχίδα το βράδυ της Τρίτης, 15 Μαΐου 2018, στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής, εντός του Επισκοπείου.

Τον σεπτό Ποιμενάρχη μας πλαισίωσαν οι Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ και π. Αθανάσιος Πέζος, οι Αιδεσ. π. Δημήτριος Στεργιόπουλος και π. Νικόλαος Βαρδουνιώτης και οι Διάκονοι του π. Δαμασκηνός Γεννηματάς , π. Γεώργιος Μαρινάκης και π. Ευάγγελος Κυνηγάρης.

Στο Κήρυγμά του ο Σεβ. Μητροπολίτης μας εξήρε το μέγιστο γεγονός της Αναστάσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τονίζοντας ότι, εάν ο Χριστός δεν είχε αναστηθεί, η Εκκλησία μας δεν θα διέφερε σε τίποτα απολύτως από τις υπόλοιπες Θρησκείες και καθώς η Αγία του Χριστού Εκκλησία είναι το ζωντανό, μυστικό Σώμα του Χριστού μέσω Αυτής προσφέρεται στους πιστούς  ο ίδιος ο Χριστός «εις άφεσιν αμαρτιών και εις ζωήν αιώνιον». Κατέληξε δε ο Ποιμενάρχης μας, ευχόμενος στους αγρυπνήσαντες πιστούς, το φώς της Αναστάσεως να τους φωτίζει σε κάθε βήμα της ζωής τους.

KODAK Digital Still Camera

Ι. Μ. Κορίνθου

Διαβάστε ακόμα