Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας ομιλητής στην Ι. Μ. Κυδωνίας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Την Τρίτη 1η του μηνός Μαΐου ξεκίνησε το Αφιέρωμα Δράσεων Νεότητας 2018, του Πολιτιστικού μας Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Στις 17.30 το απόγευμα στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εσπερινή ακολουθία, την διάρκεια της οποίας παρευρέθηκε ο εκλεκτός ομιλητής της βραδιάς Σεβασμιώτατος Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη  κ.κ. Δαμασκηνό και τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελο πατέρα Δαμασκηνό Λιονάκη.

Με το πέρας της ακολουθίας και τον χαιρετισμό του Επισκόπου Κυδωνίας κ.κ. Δαμασκηνού ο κόσμος μετακινήθηκε προς τις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του ιδρύματος Αγίου Νεκταρίου Παχιανών προκειμένου να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στην ανοιχτή συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή την περίοδο του Πεντηκοσταρίου και κατά πόσον έχουμε αντιληφτεί τα σπουδαία μηνύματα της περιόδου αυτής ενώ συνεχίστηκε σύμφωνα με την παράκληση του συντονιστή με ερωτήματα των παρευρισκομένων αναπτύσσοντας συζήτηση και διάλογο σε όλη την πορεία της βραδιάς.

Η βραδιά έκλεισε με ευχαριστίες και με τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας ο οποίος για άλλη μια φορά καλωσόρισε τον εκλεκτό ομιλητή και δίδοντας την ευχή για ένα καλό δωδεκαήμερο εκδηλώσεων.

 

Ι. Μ. Κυδωνίας

 

 

 

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin