Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Με την δέουσα μεγαλοπρέπεια Εορτάστηκε η Μνήμη των Αγίων Ισαποστόλων και Θεοστέπτων Βασιλέων Κωνσταντίνου και Ελένης στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Στην Θεία Λειτουργία που τελέστηκε, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.Χρυσόστομος, ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο, και συνιερούργησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χριστιανουπόλεως κ.Προκόπιος και ο οικείος Ιεράρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, ο οποίος και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους δύο Ιεράρχες για την παρουσία τους η οποία αποτελεί δείγμα της ενότητος της Εκκλησίας μας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε ιδιαίτερα και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ.Ευάγγελο Μαρινάκη ως μεγάλο ευεργέτη και συμπαραστάτη τόσο στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως όσο και της Πόλης του Πειραιά γενικότερα.

Ακολούθησε η περιφορά της Ιεράς Εικόνος των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και της Τιμίας Κάρας του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, η οποία θα παραμείνει στον Μητροπολιτικό μας Ναό έως τις 24 Μαΐου.

 

Ι. Μ. Πειραιώς

Διαβάστε ακόμα