Αρχιμ. Ανδρέας Κονάνος: “Άγιοι της διπλανής πόρτας” (ΦΩΤΟ)

Μία ακόμη πνευματική ομιλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τριήμερων αφιερωματικών  εκδηλώσεων στη μνήμη των διατελεσάντων εφημεριών Πρωτ. Άγγελου Ψυλλάκη και Πρωτ. Εμμανουήλ Γεωργιακάκη, που διοργανώνει η Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών με πρωτοβουλία του Ιερατικού Προϊσταμένου και Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, με ομιλητή τον αγαπητό π. Ανδρέα Κονάνο.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. της Ελλαδικής Εκκλησίας μίλησε στον κατάμεστο μέσα και έξω από κόσμο Ναό για τους Αγίους της διπλανής πόρτας, ανθρώπους των καθημερινών συναναστροφών μας που φτάνουν στα όρια της Αγιότητος εφαρμόζοντας την αγάπη του Θεού στην καθημερινή τους ζωή.

Τον π. Ανδρέα Κονάνο καλωσόρισε και προσφώνησε ο Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ενώ με λόγια αγάπης και εκτιμήσεως προς το πρόσωπο του ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός ο οποίος έκλεισε την όμορφη και ψυχωφελή ομιλία με λόγια πατρικά και συμβουλευτικά προς όλους.

Πριν το τέλος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας τίμησε με την ευαρέσκεια της Ενορίας Λενταριανών  τον π. Ανδρέα Κονάνο, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, τον Πρωτοσύγκελλο και όλο τον κόσμο για την όμορφη αυτή πνευματική εσπερίδα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ι. Μ. Κυδωνίας

Διαβάστε ακόμα