Ο Μητροπολίτης Μαντινείας χειροτόνησε Πρεσβύτερο τον Αρχιδιάκονό του (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε σήμερα η Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό της Τρίπολης.

Στον Όρθρο χοροστάτησε και στη συνέχεια τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος συμπαραστατούμενος από πλειάδα ιερέων.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροτόνησε Πρεσβύτερο, τον Αρχιδιάκονο της Μητροπόλεώς του π. Δημήτριο Κολλιόπουλο.

Ο κ. Αλέξανδρος αναφερόμενος στο υπούργημα της Ιεροσύνης, ευχήθηκε στο νέο Ιερέα τα δέοντα ευχόμενος να αναδειχθεί άξιος λειτουργός των Μυστηρίων του Χριστού και διάκονος του λαού.

Ο π. Δημήτριος ευχαρίστησε το Μητροπολίτη για τις πατρικές του συμβουλές τονίζοντας ότι δίπλα του αποκόμισε πολλαπλά και σημαντικά οφέλη κατά την διάρκεια της οκταετούς διακονίας του.

Πλήθος πιστών προσήλθε στον Ιερό Ναό προκειμένου να συμμετάσχει στην Θεία Λειτουργία, αλλά και στην Ακολουθία της Χειροτονίας.

Η συντακτική ομάδα του ARXON.GR εύχεται στον π. Δημήτριο τα έτη του να είναι πολλά με υγεία και κάθε καλό παρά Θεού, στη νέα του διακονία. Άξιος!!!

Διαβάστε ακόμα