Τον Μητροπολίτη Λήμνου επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (ΦΩΤΟ)

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος την Κυριακή επισκέφτηκε τη Λήμνο, μετά την Ξάνθη και την Καβάλα στα πλαίσια περιοδείας που πραγματοποιεί.

Ταξίδεψε από την Καβάλα με το πλοίο της γραμμής και αφού έφτασε στο νησί επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα και τον Ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Κοντοπούλι.
Μια πραγματικά συγκινητική στιγμή της περιοδείας, ήταν όταν συνάντησε ένα παιδί με ειδικές ανάγκες που περίμενε να περάσει η πομπή για να δει όσο γίνεται από κοντά τον Αρχιεπίσκοπο.

Σήμερα Δευτέρα είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Λήμνου κ. Ιερόθεο στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, όπου και συζήτησαν ιδιωτικά τα θέματα που ήθελαν. Ο Αρχιεπίσκοπος συζήτησε την περίπτωση επίσκεψης στον Άγιο Ευστράτιο κάτι που αποκλείστηκε λόγω καιρού. Ακολούθησε γεύμα στο ρωμαίικο γιαλό και στη συνέχεια ξεκούραση σε ξενοδοχείο στον Εβγάτη. Ο Αρχιεπίσκοπος αναχωρεί το βράδυ αεροπορικώς για την Αθήνα. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του τον συνόδευε ο κ. Παντελής Μπούμπουρας και άλλα μέλη της οικογένειάς του δεδομένου ότι τους συνδέει στενή φιλία. ΜΑΡ.ΚΑ

 

Ράδιο Λήμνου

Διαβάστε ακόμα