Πανηγυρικός Εσπερινός Γενεθλίου της Θεοτόκου στην Ι. Μητρόπολη Λαγκαδά (ΦΩΤΟ)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με κάθε μεγαλοπρέπεια όπως αρμόζει εις το Ιερό Πρόσωπο της Παναγίας, τελέσθηκε το εσπέρας της Παρασκευής, 07 Σεπτεμβρίου ε.έ., ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη εορτή του Γενεθλίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, εις το Ιερό Προσκύνημα της «Παναγίας Περπατούσης» Ηρακλείου  Λαγκαδά.

Κατά την διάρκεια του Πανηγυρικού Εσπερινού, ο οποίος ετελέσθη χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, παρέστησαν ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σάββας Αναστασιάδης, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αυτοδιοικήσεως Λαγκαδά και της Τοπικής Κοινότητος Ηρακλείου, καθώς και πλήθος πιστών και ευλαβών προσκυνητών  οι οποίοι κατέκλισαν και εφέτος τον προαύλιο χώρο του Προσκυνήματος περιμένοντας με ευλάβεια να προσκυνήσουν την Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Περπατούσης, η οποία και φυλάσσεται στο Ιερό αυτό Προσκύνημα της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Εν συνεχεία και υπό τους ήχους της  Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου Λαγκαδά πραγματοποιήθηκε η Ιερά Λιτάνευση της Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Περπατούσης, στους κεντρικούς δρόμους της ενορίας του Ηρακλείου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Ι. Μ. ΛΑΓΚΑΔΑ

Διαβάστε ακόμα