«Δέματα Αγάπης» προσέφερε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά
20 Δεκεμβρίου 2018 Κοινοποιήστε

«Δέματα Αγάπης» προσέφερε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά

«Δέματα Αγάπης» και είδη πρώτης ανάγκης σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και οικογένειες που χρήζουν της απολύτου ανάγκης εις Επαρχίας μας προκειμένου να ανταποκριθούν εν μέρει στις δυσκολίες των καιρών μας, διενεμήθησαν υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνηςκ.κ. Ιωάννου, το πρωί της Πέμπτης 20  Δεκεμβρίου ε.έ., σε μία λιτή εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα εις την αίθουσα «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά.

Στη σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε προς όλους λόγους συμπαραστάσεως, αγάπης και ελπίδος,  ευχόμενος παράλληλα εν´ όψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, ενώ εξέφρασε και τις ευχαριστίες του, σε όλους όσους στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», οι οποίοι όλοι μαζί μέσα από την καθημερινή λειτουργία του συσσιτίου και του κοινωνικού παντοπωλείου καθώς επίσης και του κέντρου ένδυσης και υπόδησης που λειτουργούν, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε για μην λείπει ποτέ και από κανένα πρόσωπο, το χαμόγελο και η ελπίδα.

Καταλήγοντας, ευχαρίστησε όλους τους Ιερείς της Μητροπόλεως Λαγκαδά, ιδιαιτέρως δε τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου, π. Αναστάσιο Παρούτογλου και τον Πρωτ. π. Ανδρέα Τασούλα, οι οποίοι είχαν την ευθύνη αλλά και την μέριμνα της φιλανθρωπικής αυτής εκδηλώσεως.

Τέλος, ανακοίνωσε για ακόμη μία φορά ότι και την παραμονή αλλά και την κυριώνυμο ημέρα της μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων, θα προσφερθούν δωρεάν μερίδες φαγητού προς όλους τους κατοίκους του Λαγκαδά, ανεξαρτήτως οικονομικής καταστάσεως, μέσα από συσσίτιο που λειτουργεί εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

I. M. Λαγκαδά

Εκτύπωση