Στον Μητροπολίτη Ιερώνυμο ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας
21 Δεκεμβρίου 2018 Κοινοποιήστε

Στον Μητροπολίτη Ιερώνυμο ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας

Χθες το απόγευμα το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο και τον συνεχάρη θερμά για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος, δέχθηκε με εγκαρδιότητα το Δ.Σ. και ανταπέδωσε τις ευχαριστίες και τις ευχές του, για μια καλύτερη Υγεία για όλους.

Μετά την ανταλλαγή των δώρων, έγινε συζήτηση και ενημέρωση από τον Πρόεδρο, αλλά και από τα παρευρισκόμενα μέλη του Δ.Σ., για τις πολιτικές υγείας που ακολουθούνται και τις επιπτώσεις τους στην περίθαλψη του λαού.

Ο Σεβασμιότατος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενημερώθηκε εκτενώς τόσο  για τον θεσμό του οικογενειακού γιατρού αλλά και για την πορεία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας γενικότερα, όσο και για την δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια περίθαλψη στις δημόσιες και ιδιωτικές δομές της Λάρισας.

Στο τέλος συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές η συνέχιση της άριστης συνεργασίας γύρω από θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και κυρίως αμέριστης βοήθειας σε όσους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη.

 

 

larissanet.gr

Εκτύπωση