Ο Μητροπολίτης Μάνης στον Ι. Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Βαχού Λακωνίας

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 (Κυριακή μετά τα Φώτα), ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ ιερούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Βαχού Λακωνίας. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος τόνισε πως ο Χριστός είναι το φώς του κόσμου. Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ο Σεπτός Ποιμενάρχης ευλόγησε την βασιλόπιτα της ενορίας και του Πολιτιιστικού Συλλόγου του χωριού. 

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Δαβάκης, η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας κα Τζανετέα, ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος, ο Εισαγγελέας Γυθείου κ. Πασαλίδης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και μεγάλος αριθμός ευσεβών χριστιανών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, μετέβη στο χωριό Πετρίνα, όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πετρίνας και στη συνέχεια ευλόγησε την βασιλόπιτα του Συνεταιρισμού, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αραχωβίτη, του Βουλευτού Λακωνίας κ. Δαβάκη, της αντιπεριφερειάρχου Π.Ε. Λακωνίας κας Τζανετέα, της εκπροσώπου του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, αντιδημάρχου κας Λυροφώνη, της πρ. Βουλευτού Λακωνίας κας Πατριανάκου, της διοικήτριας του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ αντισυνταγματάρχου κας Φραγκιάδου, του Διοικητού της Π.Ε. Γυθείου επιπυραγού κ. Γραφάκου και πλήθους κόσμου.

Τέλος, ο Μητροπολίτης μας. κ. Χρυσόστομος Γ’, ευλόγησε την βασιλόπιτα του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Γυθείου, στο Τουριστικό Περίπτερο της πόλης, παρουσία τοπικών αρχών και φορέων και πλήθους κόσμου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ι. Μ. Μάνης

Διαβάστε ακόμα