Συνάντηση εκπαιδευτικών με τον Μητροπολίτη Αργολίδας
30 Ιανουαρίου 2019 Κοινοποιήστε

Συνάντηση εκπαιδευτικών με τον Μητροπολίτη Αργολίδας

Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών προστατών της παιδείας και των γραμμάτων , πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2019 με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς, από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο , στην αίθουσα του κέντρου “PANTAZIS ROYAL” στην Δαλαμανάρα Άργους, όπως γίνεται τα τελευταία έξι χρόνια στην Μητρόπολη Αργολίδος.
Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε όλους τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης του Νομού Αργολίδος όλων των βαθμίδων και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους .

Σε μία κατάμεστη αίθουσα με καθολική συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών, καθηγητών, δασκάλων και νηπιαγωγών, ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος ομίλησε επίκαιρα για τους τρεις Ιεράρχες, τους προστάτες της παιδείας και των γραμμάτων με θέμα: «ΤΙ ΕΣΤΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ».

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος δεξιώθηκε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους δώρισε τα τελευταία δυο βιβλία του, «Ο Θεός είναι άπαιχτος» και το «Οδοιπορικό στην Πολωνία».

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Εκτύπωση