Συνάντηση εκπαιδευτικών με τον Μητροπολίτη Αργολίδας

Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών προστατών της παιδείας και των γραμμάτων , πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2019 με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς, από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο , στην αίθουσα του κέντρου “PANTAZIS ROYAL” στην Δαλαμανάρα Άργους, όπως γίνεται τα τελευταία έξι χρόνια στην Μητρόπολη Αργολίδος.
Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε όλους τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης του Νομού Αργολίδος όλων των βαθμίδων και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους .

Σε μία κατάμεστη αίθουσα με καθολική συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών, καθηγητών, δασκάλων και νηπιαγωγών, ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος ομίλησε επίκαιρα για τους τρεις Ιεράρχες, τους προστάτες της παιδείας και των γραμμάτων με θέμα: «ΤΙ ΕΣΤΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ».

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος δεξιώθηκε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους δώρισε τα τελευταία δυο βιβλία του, «Ο Θεός είναι άπαιχτος» και το «Οδοιπορικό στην Πολωνία».

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin