Καλαβρύτων: “Έλληνες η Εκκλησία μας διώκεται”
15 Φεβρουαρίου 2019 Κοινοποιήστε

Καλαβρύτων: “Έλληνες η Εκκλησία μας διώκεται”

Η Κυβέρνηση των αθέων καί μάγων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα μας, ενώ  αποτελούν μια κοινοβουλευτική μειοψηφία, διαθέτοντες μόνον 145 Βουλευτικές Έδρες, με περισσή θρασύτητα συνεχίζουν το έργον τους για την ολοσχερή ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ της ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ!  Πολύ σοφά μια αφίσσα της τοπική μας εφημερίδος Ο ΤΥΠΟΣ έγραψε: 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ 145 ΕΔΡΕΣ ….ΣΥΝ 6 ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΕΔΡΕΣ» !!!!

Το καταστρεπτικό τους έργο άρχισαν με την Συμφωνία των Πρεσπών, που σημαίνει προδοσία της Πατρίδος μας! Η Μακεδονία μας ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Την προσεφέραμε ωσ ΔΩΡΟ  στα Σκόπια! 

Μετά την προδοσία των Σκοπίων ο κ. Τσίπρας και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ άρχισαν το έργο της καταστροφής από τα θεμέλια! Ένα έργο, που έχει τίτλο: ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! 
Πρώτο τους έργο ήταν η κατάργηση του Μαθήματος των Θρησκευτικών από τα Δημόσια Σχολεία! Τώρα πιά το μάθημα έγινε μάθημα Θρησκειολογίας! Τα παιδιά μας θα μαθαίνουν για τον Χριστό, για τον Μωάμεθ, για τον Βούδδα κλπ. ώστε στη συνέχεια να διαλέγουν το θρήσκευμα της αρεσκείας των! 

Μετά ταύτα ήλθε η νομιμοποίηση της συμβιώσεως των ομοφυλοφίλων. 
Εν συνεχεία παρεσχέθη και η δυνατότης υιοθεσίας τέκνων από τό ομοφυλόφιλα ζευγάρια!  

Έπειτα ήλθε η κατάργηση του εκκλησιασμού των Μαθητών! 

Ακολούθησε η κατάργηση της εορτής των ΙΙΙ Ιεραρχών ως ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ! Τώρα πιά η ημέρα της 30ής Ιανουαρίου έγινε ημέρα σχολικής αργίας!   Τώρα πλέον ούτε εκκλησιασμός γίνεται, ούτε οι σχετικοί εορτασμοί στα Σχολεία μας! 

Και ‘επειτα από αυτά ήλθε πλέον η ώρα των μεγάλων αλλαγών! Τώρα πια καταστρέφονται τα θεμέλια της πίστεώς μας! Χθες, λοιπόν, η Βουλή εψήφισε την αλλαγή του άρθρου 3 του Συντάγματος! Ολοταχώς πλέον πορευόμεθα προς ένα ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! 

Με την απόφαση αυτή της Βουλής η Ορθόδοξος Εκκλησία της Ελλάδος, απορρίπτεται, δολοφονείται, πετάγεται στα σκουπίδια του Ελληνικού Κράτους! 

Βεβαίως, εμείς πιστεύουμε, ότι  ο Μεγαλοδύναμος Θεός δεν θα επιτρέψη αυτό το έγκλημα! Πολλοί λέγουν, μεγαλοφώνως μάλιστα, ότι όλη αυτή ηΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ! Η Πανελήνιος Ένωσις τών Θεολόγων διατυπώνει ήδη τήν άποψη, ότι η αναθεώρηση του άρθρου(3) αποτελεί συντα- γματική παρέκκλιση!

Άρα

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ!

ΜΑΣ ΤΥΦΕΚΙΖΟΥΝ! 

ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ! 

Τώρα πλέον εμείς περιμένουμε στο ακουστικό μας! Θα ακούσουμε άραγε να κτυπούν πένθιμα οι καμπάνες των Ναών; Θα δούμε πορείες διαμαρτυρίας Κληρικών καί Λαϊκών; Θα διαβάσουμε στις εφημερίδες διαβήματα διαμαρτυρίας των Ιεραρχών της Εκκλησίας μας;  Θα δούμε άραγε δημοσιευόμενα ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΔΙΜΑΡΤΥΡΙΑΣ του Εφημεριακού Κλήρου της Εκκλησίας της Ελλάδος; Θα καμαρώσουμε άραγε και την διέγερση, την κάποια μικρή ή μεγάλη,  διέγερση των Κληρικών της Μητροπόλεώς μας;  

Ο καιρός θα δείξη την ευαισθησία ή την αναισθησία όλων μας! Εμείς περιμένουμε στο ακουστικό μας!Παραμένουμε μιά «ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ» της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος!  Και προσευχόμεθα:

«Κύριε, σώσον τους ευσεβείς!» ‘Αμήν.

 + ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Αίγιον, 15 Φεβρουαρίου 2019

Εκτύπωση