Ο Μητροπολίτης Μάνης στην έναρξη των εκδηλώσεων Επετείου της 17ης Μαρτίου 1821

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβη σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων για την επέτειο της 17ης Μαρτίου 1821, στο Ηρώον της πόλης του Γυθείου, όπου τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των υπέρ πίστεως και πατρίδος πεσόντων Μανιατών και Μανιατισσών.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κατάθεση τιμητικών στεφάνων από εκπροσώπους της πολιτικής και στρατιωτικής εξουσίας της πόλης και από μαθητές των σχολείων, ενώ ακολούθησε η αναπαράσταση του πολεμικού συμβουλίου των Γρηγοράκηδων από μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γυθείου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τζεφεράκος, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Βοϊδονικόλας, η Διοικητής του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ, Αντισυνταγματάρχης κα Φραγκιάδου, ο Διοικητής του Α.Τ. Γυθείου, Αστυνόμος Α’ κ. Κρητικός, ο Λιμενάρχης Γυθείου, Πλωτάρχης κ. Γιαννουράκος, ο Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου, Επιπυραγός κ. Γραφάκος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και αρκετός κόσμος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ι. Μ. Μάνης

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin