Στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος ο νέος Διοικητής του ΚΕΥΠ

Εθιμοτυπική επίσκεψη από το Νέο Διοικητή του ΚΕΥΠ Ταξίαρχο Αρίστο Περρή και τον απερχόμενο Διοικητή του ΚΕΥΠ Ταξίαρχο Βασίλειο Μπέλλο εδέχθη το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος στο Γραφείο του.

                Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε στην Ιστορική Πρωτεύουσα της Ηρωικής Ρούμελης τον νέο Ταξίαρχο και του ευχήθηκε από καρδίας καλή δύναμη εις το έργο του με αδιάλειπτο την προστασία της Παναγίας.

                Επίσης ευχαρίστησε εγκαρδίως  τον απερχόμενο Ταξίαρχο Βασίλειο Μπέλλο για την άριστη συνεργασία , την οποία διετήρησε η Ιερά Μητρόπολίς μας με το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου καθώς και με όλα τα στελέχη και εις ένδειξιν τιμής και σεβασμού εις το πρόσωπό του, του επέδωκε το μετάλλιο  της Α. Θ. Π. του  Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου , από την επίσημη επισκέψή Του,  ει την  πόλη της Λαμίας το έτος 2008, καθώς και άλλες πνευματικές ευλογίες.

                Τέλος ευχήθηκε στον κ. Μπέλλο καλή συνέχεια εις τα νέα του καθήκοντα από την ευθυνοφόρο θέση του Διευθυντού  εις την Διεύθυνση  Προμηθειών της ΑΣΔΥΣ στην Αθήνα, την οποία και αναλαμβάνει.  

Ι. Μ. Φθιώτιδος

Διαβάστε ακόμα