Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά στο Δημοτικό Σχολείο Ασσήρου

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ανταποκριθείς σε σχετική πρόσκληση της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Ασσήρου, κα. Όλγας Σεχίδου, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού, όπου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει στα παιδιά για την φιλανθρωπία, την εξωτερική ιεραποστολή και τις δράσεις της Εκκλησίας και της Μητροπόλεως για τους νέους.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω», που υλοποιείται μέσα από το Ίδρυμα Λαμπράκη με την συμμετοχή των Σχολείων και σκοπός του είναι ευαισθητοποίηση των παιδιών και των γονέων γύρω από τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στα παιδιά με απλά λόγια για το σπουδαίο έργο της φιλανθρωπίας και της αγάπης που πρέπει να δείχνουμε προς τον πλησίον μας, ενώ παράλληλα τα προέτρεψε να έχουν αγάπη μέσα στην καρδιά τους και να ζούνε συνεχώς μέσα στην Αναστάσιμη Χαρά του Κυρίου μας.

Καταλήγοντας, απάντησε στις αυθόρμητες ερωτήσεις που του ετέθηκαν, ενώ προβλήθηκε και οπτικοακουστικό υλικό από τις δράσεις της εξωτερικής ιεραποστολής στην ήπειρο της Αφρικής.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

I. M. Λαγκαδά

Διαβάστε ακόμα