Στον Μητροπολίτη Πρεβέζης ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε την Παρασκευή 5 Απριλίου στο γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη ο κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος ειδικευόμενος ιατρός – ψυχίατρος, μέλος του ΔΣ του Ευρωπαϊκού δικτύου για την Ανεξάρτητη Διαβίωση και υποψήφιος ευροβουλευτής της Ν.Δ.

Ο Σεβ. καλωσόρισε τον κ. Κυμπουρόπουλο με τα λόγια: «είστε αποτελεσματικός και νικηφόρος στους πολέμους που έχετε πραγματοποιήσει μέχρι τώρα διότι έχετε αντιμετωπίσει τις δυσκολίες με θάρρος. Νά ξέρετε οτι σας αγαπάμε πολύ, διότι έχετε το πείσμα και την θέληση να αγωνίζεστε και αποτελείτε παράδειγμα για όλους μας, πού ενώ υποτίθεται έχουμε την σωματική μας αρτιμέλεια, παρά ταύτα πολλές φορές απογοητευόμαστε και κάνουμε πίσω και έρχεστε εσείς που δεν διαθέτετε την αρτιμέλεια και μάς δίνετε τη δύναμη και το κουράγιο να αγωνιζόμαστε στη ζωή».

Ο κ. Κυμπουρόπουλος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε και τον παρεκάλεσε νά δημιουργηθούν στους Ιερούς Ναούς κατασκευές ώστε να είναι προσβάσιμοι από τα άτομα με ειδικές ανάγκες και να μπορούν να μετέχουν στις ιερές ακολουθίες της Εκκλησίας μας.

Στο τέλος ο Σεβ. προσέφερε στον κ. Κυμπουρόπουλο αναμνηστικά δώρα.

Ι. Μ. Πρεβέζης

Διαβάστε ακόμα