Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
26 Απριλίου 2019 Κοινοποιήστε

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησε σήμερα, Μ.Πέμπτη, 25 Απριλίου, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως της Ελλάδος και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παραστεί στην Ι.Ακολουθία των Αγίων Παθών του Κυρίου, στον Πατριαρχικό Ναό.

Ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στην Πόλη, Γεωργία Σουλτανοπούλου, καθώς και από συνεργάτες του, προσκύνησε στον Πατριαρχικό Ναό και ακολούθως έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Κατά τη διάρκεια της κατ’ ιδίαν συναντήσεώς τους συζήτησαν επίκαιρα θέματα.

Ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για το αμείωτο ενδιαφέρον του για τα ζητήματα του Οικουμενικού Θρόνου, της Ομογενείας της Πόλεως, της Ίμβρου και της Τενέδου καθώς και των Ορθοδόξων πιστών στην Τουρκία. Ο κ.Μητσοτάκης, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στην περυσινή επίσκεψή του στη γενέτειρα του Πατριάρχου, την Ίμβρο, είπε ότι ήταν γι’ αυτόν μία ιδιαίτερη στιγμή και ότι έχει τις καλύτερες αναμνήσεις.

Οικ. Πατριαρχείο

Εκτύπωση