Εορτή Λήξης Κατηχητικού του Ι. Ναού Αγίας Βαρβάρας Τρίπολης

Εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απόψε, στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Τρίπολης, με αφορμή την λήξη των κατηχητικών μαθημάτων της Ενορίας.

Την ενορία επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος για να ευχηθεί για την λήξη της Κατηχητικής χρονιάς.

Η εορτή περιελάμβανε θεατρικά δρώμενα, αλλά και απαγγελίες ύμνων και τραγουδιών από τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου.

Ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιουστίνος Τσαγκούρης, απευθυνόμενος στους παρισταμένους αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του Κατηχητικού σχολείου, στην διάπλαση της προσωπικότητας του κάθε χριστιανού. Ευχαρίστησε δε, τις υπευθύνους Κατηχήτριες κες Λένα Καλοπίση, Κωνσταντίνα Ανδριανοπούλου και Μαρία Κωνσταντίνου, καθώς και όσους συνέβαλαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους στο κατηχητικό έργο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, κατόπιν ευλογίας του Μητροπολίτη Μαντινείας, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, ο οποίος συνεχάρη τους Εφημερίους και τους Κατηχητές της ενορίας για την προσφορά τους.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εορταστική εκδήλωση τιμώντας τα παιδιά και στηρίζοντας ταυτόχρονα το πολύπλευρο έργο της ενορίας.

Διαβάστε ακόμα