Ιερά Παράκληση για τους εξεταζομένους στην Καρδίτσα

Η Ιερά μας Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος στα πλαίσια της ποιμαντικής μέριμνάς της για τα παιδιά μας και συμμεριζόμενη τους κόπους αυτών και των γονέων τους κατά την περίοδο των προαγωγικών και πανελλαδικών εξετάσεων, ξεκίνησε να πραγματοποιεί κατά τόπους ιερές Παρακλήσεις προς τον Δεσπότη Κύριο ημών Ιησού Χριστό υπέρ βοηθείας, ενισχύσεως και θείου φωτισμού αυτών.

Ως εκ τούτου, την Τρίτη 28 Μαΐου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος χοροστάτησε κατά την ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Κατά τη διάρκεια αυτής σε προσκύνηση απότμημα του ιερού λειψάνου της χειρός του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνη, προστάτου της Νεότητος της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Στη σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας απηύθυνε λόγους πατρικούς. «Σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα της τοπικής μας Εκκλησίας και του Επισκόπου σας. Να γνωρίζετε ότι και σ’ αυτή την περίοδο της ζωής σας η σκέψη μας είναι μαζί σας. Να καταθέσετε ώριμα τις γνώσεις, τις οποίες αποκομίσατε αυτόν τον καιρό της προετοιμασίας σας, κατά τη διάρκεια της κρίσης σας».

Φωτογραφίες: Λάμπρος Καρκαλέτσης

 

 

 

Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος

Διαβάστε ακόμα