Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για τον Πολιούχο Άργους Άγιο Πέτρο

Σήμερα, Σάββατο 4 Μαΐου 2019, ανήμερα της εορτής του Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους τελέσθηκε Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτου Σπάρτης Ευστάθιου, παρουσία των Μητροπολιτών, Μάνης Χρυσοστόμου, Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κυρίλλου,  Άρτης Καλλινίκου, Ιερισσού Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεόκλητου, Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα, του πρώην Μητροπολίτη Άρτης Ιγνατίου, και του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.

Στους εορτασμούς του Αγίου Πέτρου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αργολίδας Γ.Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, Γ. Γκιόλας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος , ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Πελοποννήσου Π. Νίκας και Γ. Δέδες, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π.Διολίτσης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι κα.

Μετά το πέρας της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Πρωτοπρεσβυτερος και Πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, ευχαρίστησε του Μητροπολίτες, τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές και τους πιστούς που τίμησαν την εορτή του Αγίου Πέτρου.

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Διαβάστε ακόμα