Ο Μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης σε εθελοντική αιμοδοσία

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου, παρά τον καύσωνα και το φόρτο των υποχρεώσεών του, επισκέφθηκε την Κυριακή 23/6/2019 την Εθελοντική Αιμοδοσία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Περιστερίου για να ευχαριστήσει και να ευλογήσει από κοντά όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την πολύτιμη και θεάρεστη προσφορά τους σε ΑΙΜΑ.
Ο Ποιμενάρχης μας τόνισε την μεγάλη σημασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας για την ανθρωπότητα και για την Κοινωνία λέγοντας ότι: «Το αίμα είναι το μόνο που δεν μπορεί να παρασκευαστεί από τους επιστήμονες, για τον λόγο αυτό είναι για όλους μας πολύτιμο και δυσεύρετο». Έπειτα συνεχάρη θερμά τον υπεύθυνο ιερέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας της ενορίας, Πρωτοπρεσβύτερο π. Αλέξανδρο Ζαρίκο για την, εκτός των άλλων, 9ετή συνεχή μέριμνα του για την επιτυχή οργάνωση και διεξαγωγή των Εθελοντικών Αιμοδοσιών της ενορίας.
Τέλος, ο Μητροπολίτης μας απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στην ιατρό, στους 4 νοσηλευτές του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού για την συμμετοχή τους στην Εθελοντική Αιμοδοσια καθώς και στα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της ενορίας που ανέλαβαν οικειοθελώς και επιτυχώς την γραμματειακή υποστήριξη της σημερινής Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

 

Διαβάστε ακόμα