Ολοκληρώθηκε στη Βέροια η Ιατρική Εβδομάδα

Την Παρασκευή 31 Μαΐου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Οσίου Νικοδήμου στη Βέροια ολοκληρώθηκε η Ιατρική Εβδομάδα (27 Μαΐου – 31 Μαΐου 2019) την οποία διοργάνωσε για πρώτη φορά η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και ήταν αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό.

Πριν την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού και τελέστηκε η Ιερά Παράκληση του Αγίου στο παρεκκλήσιο που υπάρχει εντός του πνευματικού κέντρου που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Αμφιλόχιο της Πάτμου.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ενημερωτική ιατρική εκδήλωση με θέμα «Πρώτες Βοήθειες» κατά την οποία ομίλησε η υπεύθυνη εκπαιδεύτρια του Ερυθρού Σταυρού κ. Χρύσα Λιούλια, ενώ η Ομότιμη Καθηγήτρια Ιατρικής ΑΠΘ κ. Βασιλική Κώστα, η οποία είναι και η συντονίστρια της Ιατρικής Εβδομάδος αναφέρθηκε στα συμπεράσματα που προέκυψαν από όλες τις Ιατρικές εσπερίδες που πραγματοποιήθηκαν αυτές τις ημέρες. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων απηύθυνε χαιρετισμό, ευχαρίστησε όλους τους συνδιοργανωτές της Ιατρικής Εβδομάδος και έδωσε τα αναμνηστικά των ΚΕ΄ Παυλείων.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος Βεργίνης Αρχιμ. Ιερεμίας Γεωργαλής.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Ι. Μ. Βεροίας

Διαβάστε ακόμα