Αγιασμός στην Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας

Τα παιδικά γέλια ήχησαν και πάλι στην Κατασκήνωση του Βογατσικού! Οι μικροί κατασκηνωτές γέμισαν και πάλι τον όμορφο χώρο και έτσι η φύση ενώθηκε με τις χαρούμενες φωνές των παιδιών!

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της Κατασκηνωτικής Περιόδου για τα κορίτσια Δημοτικού κι αφού όλοι πέρασαν για να αγιασθούν, ο Μητροπολίτης μας μίλησε σύντομα στα παιδιά, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Κεπαπτσόγλου για την παραχώρηση του κατασκηνωτικού κέντρου, τον Αρχηγό της Κατασκήνωσης π. Χρήστο Μεσημέρη και την πρεσβυτέρα Αναστασία, τις κυρίες που με κόπο αλλά και αυταπάρνηση διακονούν εθελοντικά τα παιδιά, τον Ερυθρό Σταυρό για τις πολύτιμες υπηρεσίες. Ευχήθηκε δε στα παιδιά, μέσα στο πνεύμα της Εκκλησίας, να περάσουν καλά αυτό το διάστημα και να γεμίσουν με χαμόγελα, όμορφες εμπειρίες και Χριστό τις καρδιές τους!

Να σημειωθεί ότι στην πρώτη περίοδο, περίπου 100 κορίτσια δημοτικού θα φιλοξενηθούν εντελώς δωρεάν για μία εβδομάδα, μέχρι να παραδόσουν τη σκυτάλη στην επόμενη περίοδο των κοριτσιών.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε ακόμα