Ο Μητροπολίτης Πρεβέζης στις Κατασκηνώσεις του Ζηρού

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 ξεκίνησε η Α΄Κατασκηνωτική περίοδος για τα παιδιά της Αρχιερατικής Περιφέρειας Κάμπου Άρτας στην Παιδόπολη του Ζηρού.

Την πρώτη μέρα τέλεσε τον Αγιασμό  της έναρξης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας παρουσία του Δημάρχου κ. Νικολάου Καλαντζή. Συμβούλεψε πατρικά κατασκηνωτές και  στελέχη της κατασκήνωσης, ενώ ευχήθηκε να είναι γεμάτη καρπούς του Αγίου Πνεύματος η κατασκηνωτική περίοδος αυτή αλλά και όλη η ζωή όλων.

Οι κατασκηνωτές έζησαν ένα κατασκηνωτικό τετραήμερο γεμάτο ευκαιρίες Λειτουργικής και πνευματικής ζωής αλλά δεν έλειψαν οι στιγμές τραγουδιού, παιχνιδιού και η δυνατότητα για καινούργιες φιλίες.

Η Α’ Περίοδος έληξε το Σάββατο 6 Ιουλίου με την θ. Λειτουργία στον Αγ. Αλέξανδρο Ζηρού, τον τελικό Ποδοσφαίρου και πολλά παιχνίδια. Το μεσημέρι επισκέφτηκε την κατασκήνωση ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης όπου οι κατασκηνωτές και τα στελέχη του επιφυλαξαν θερμή υποδοχή ευχαριστώντας τον για την μοναδικές στιγμές που έζησαν αυτό το κατασκηνωτικό τετραήμερο μέσα στην αγκαλιά της τοπικής εκκλησίας.

Διαβάστε ακόμα