Ξεκίνησε η Α΄ κατασκηνωτική περίοδος κοριτσιών στην Ταϋγέτη

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ταϋγέτη, ξεκίνησε η α΄ κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών, με 100 παιδιά, ηλικίας 11-14 ετών, η οποία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Ευστάθιος, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο των Κατασκηνώσεων π. Νικόλαο Τσέτσεκα και τον υπεύθυνο ιερέα της συγκεκριμένης κατασκηνωτικής περιόδου π. Γεώργιο Σκοπαράντζο, επισκέφθηκε τα κορίτσια και είχε την ευκαιρία να τις απευθύνει πατρικά λόγια αγάπης κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού γεύματος.

Νωρίτερα είχαν καλωσορίσει τον σεπτό Ποιμενάρχη  η αρχηγός της περιόδου κα Αμαλία Κρυπωτού, πρεσβυτέρα του εφημερίου Μονεμβασίας και η υπαρχηγός κα Ιωάννα Τσέτσεκα, πρεσβυτέρα του εφημερίου Σελλασίας. Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των ομάδων των κατασκηνωτριών, οι οποίες τραγούδησαν και χριστιανικά τραγούδια. Το γεύμα ολοκληρώθηκε με την προσφορά ενός αναμνηστικού δώρου στον Σεβασμιωτατο.

Η αναμνηστική φωτογραφία του Σεβ. Ποιμενάρχη με τα κορίτσια και τα στελέχη, στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων, επισφράγισε την εποικοδομητική αυτή συνάντηση!

 

 

Διαβάστε ακόμα