Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγ. Φανουρίου Λουτρακίου

Στον Προσκυνηματικό Ι. Ναό του Αγίου Φανουρίου Λουτρακίου λειτούργησε χθεςΚυριακή, 25 Αυγούστου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς και τους Εφημερίους του Ι. Ναού.Ο Σεβασμιώτατος, ανέλυσετην Αποστολική περικοπή τονίζοντας την σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον Ποιμένα Επισκόπο και τα πνευματικά του τέκνα.

Μετά την Θ. Λειτουργία ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος συνοδευόμενος από τον Θεοφιλέστατο ΕπίσκοποΚεγχρεώνκ. Αγάπιοκαι όλους τους Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Λουτρακίου μετέβη στο «Αλεξάνδρειο»Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου προκειμένου να τελέσει την Ορκωμοσία του Δημάρχουκ. Γεωργίου Γκιώνη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου πραγματοποιήθηκε η Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Κορινθίων κ. Βασιλείου Νανόπουλου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου Κορινθίων. Την τελετή Ορκωμοσίας τέλεσε ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος συμπαραστατούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κεγχρεώνκ. Αγάπιο και τους Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Κορίνθου. Τόσο το πρωί στο Λουτράκι όσο και το Απόγευμα στην Κόρινθο ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια να έχουν μια πλούσια και καρποφόρο θητεία, σε αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με την τοπική μας Εκκλησία προς όφελος πάντοτε του Λαού της Κορινθίας.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα